“Als we eens iets eerder van huis moeten, treffen we onze eiermeisjes aan het begin van de straat, want ze zijn stipt op tijd. We kunnen dan de eitjes al meekrijgen. Het is altijd een plezier om de gezellige bolderkar te zien staan, een milieuvriendelijk transportmiddel en prima idee.”

Kees vd H

“Hagel of regen niets, houdt Ardine tegen. Een zeiltje over de kar en ze is gewoon present, die vlotte meid van Egg-sellent!!”

Pascal Mirjam de Vries

“Sinds we eieren hebben van Egg-sellent eten we met veel plezier eieren. Onze eierverkoper is Eugène is voor mij de beste eierverkoper. Deze super vriendelijke, enthousiaste eierverkoper is een echte ondernemer in spé.”

Janneke Markus – Bochanen

“Voor ons is er maar één Egg-spert: Justin! Zo jong al begrijpen hoe het werkt, en weer of geen weer de afspraken na komt en goed communiceert.”

Alex van Hengel

“Milan die die eitjes in Oud-Beijerland verkoopt is enorm enthousiast. Door zijn enthousiasme koop ik graag eieren bij hem! mijn kinderen smullen er graag van.”

Danielle van Dam

“Sanne uit  Spijkenisse is elke week een rotsvast trouwe verkoper. Vriendelijk en duidelijk, altijd even vragen of er nog speciale wensen zijn voor de week er op. Extra eitjes nodig, geen probleem. Zo jong en al zo professioneel in haar werk. Heel bijzonder om met eigen ogen te zien wat deze werkervaring met jonge mensen kan doen. Voor mij belichaamt Sanne de doelstelling van Eierhandel Egg-sellent.”

Angelique Bolk

“Het is heel fijn en makkelijk dat ons buurtoppertje Giaro wekelijks de eitjes langs komt brengen. De eitjes zijn erg lekker!!👍🤗

Ellen Visser

“Ik ben zo blij met Daphne  die elke week verse eieren bezorgd. erg lief vrolijk vriendelijk meisje. elke week op de zelfde tijd komt ze trouw. door weer en wind.”

Danielle Smits