Wij vertellen je graag meer over

EGG-Spert WORDEN

Egg-Spert worden is een ei’tje

Eigen baas…
Dat klinkt leuk toch?
Dat is het ook!

Natuurlijk is het soms hard werken, maar ik verdien ook erg goed! Ik ga één avond in de week langs de deuren met mijn eieren. Maar, als ik vrij ben van school of geen training heb, ga ik soms extra. Om bijvoorbeeld wat nieuwe klanten te zoeken, of terug gaan naar de mensen die niet thuis waren. Dat is het leuke aan mijn bijbaan: je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wat doet.

Bij Egg-sellent leer je ondernemen. Vind je dat lastig? Helemaal niet erg. De eerste keer aanbellen vond ik ook doodeng! Iemand van Egg-sellent die zelf ook verkoper is geweest maakt eerst kennis met jou en je ouders. Daarna ga je samen op pad om je eigen eierwijk op te zetten. Zo leer je vanzelf hoe je mensen aanspreekt.

Kies jij ook eieren voor je geld?
Meld je bij ons aan!

*Minimale leeftijd is 13 jaar

15 + 1 =

Het Egg-Sellent proces

Onze social media

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.