Wij vertellen je graag meer over

EGG-Spert WORDEN

Egg-Spert worden is een ei’tje

Eigen baas…
Dat klinkt leuk toch?
Dat is het ook!

‘Coole nieuwe sneakers, kaartjes voor een lauw concert of die nieuwe game voor de PlayStation… Als ‘Egg-spert’ verdien ik genoeg om regelmatig wat leuks te doen of kopen. Echt een verschil met mijn vorige bijbaantje! En weet je wat helemaal chill is? Als wederverkoper bij Egg-sellent ben je écht je eigen ondernemer. Dus hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient! Ongeveer 2 à 3 uur per week ga ik met mijn eieren langs de deur. Op vaste dagen, zodat mijn klanten weten dat ik kom. Vaak staan ze al met hun pinpas op me te wachten!
Ik vind het nog steeds net zo leuk als toen ik begon. Natuurlijk was het de eerste keer best spannend om zomaar ergens aan te bellen, maar het fijne is dat je het niet alleen hoeft te doen. Een ervaren oud-verkoper van Egg-sellent helpt je met het opzetten van je eigen wijk. Sowieso maken de mensen van Egg-sellent eerst kennis met jou en je ouders en leggen ze alles goed uit. Het is super leerzaam en je wordt er een stuk zelfverzekerder van. Ik ben nu veel socialer en minder verlegen. Tel daar die lekkere verdienste bij op en je hebt de dikste bijbaan van Nederland te pakken! Waar wacht je nog op? 😊’

Kies jij ook eieren voor je geld?
Meld je bij ons aan!

*Minimale leeftijd is 13 jaar

Meer weten over wat Egg-spert zijn inhoud?
Check het filmpje!

Verdien gemiddeld:

Euro per week

Euro per maand

Euro per jaar

{

Onze dochter loopt nu een half jaar bij ons ons in de wijk. Super leuk en goed verdienen. 2 tot 3 uur werk waar andere van haar leeftijd een hele zaterdag voor moeten werken . Ook helpt het haar om zich te ontwikkelen in zelfstandigheid en het maken van contact met anderen.

{
Martijn B.
Ouder
{

Onze Rolf verkoopt ook al een tijdje. Hij vind het superleuk! Hij verdient er goed aan! Ouwe scharrelaar is het aan het worden. Steeds weer creatief om meer eitjes te verkopen!

{
Ruud van den A.
Ouder
{

Een bedrijf dat de jonge jeugd een goede kans geeft om zich te ontwikkelen!

{
Esther C.
Ouder
{

Alisa vindt het superleuk, zoveel lieve klanten!  Trots op onze dochter!

{
Jessica van B.
Ouder

Onze social media

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.