Collecte actie 2023

Dit jaar gaan wij weer collecteren!

Wij vinden het erg belangrijk om wat te doen voor de medemens en daarom collecteren onze Egg-sperts ieder jaar weer voor een goed doel. In deze blog blikken we terug op afgelopen collecte acties en vertellen we meer over het goede doel waar onze Egg-sperts dit jaar voor gaan collecteren.

Terugblik collecte actie 2021

Helaas zijn er jongeren die vanwege hun handicap niet naar school kunnen. Wij van Egg-sellent vinden persoonlijke ontwikkeling voor jongeren erg belangrijk. Daarom hebben onze Egg-sperts in 2021 gecollecteerd voor Stichting Gehandicapt Kind (SGK).
Dankzij de klanten en onze Egg-sperts is er bedrag van €31.637 euro opgehaald! Van dit bedrag zijn er aangepaste speeltoestellen en leesmaterialen aangeschaft. Ook zijn er nu gespecialiseerde leerkrachten werkzaam zodat de kinderen goed onderwijs krijgen.

Terugblik collecte actie 2022

Door de stijgende prijzen kreeg de Voedselbank veel aanvragen van gezinnen die financieel in de problemen raakten. Egg-sellent wilde de Voedselbank graag een warm hart toedragen door voor hen te collecteren.
Vorig jaar hebben onze Egg-sperts een prachtig bedrag van €44.500 euro opgehaald voor de Voedselbank Spijkenisse en Hoeksche Waard. Van dit bedrag hebben zij beiden een prachtige nieuwe bus kunnen kopen!

Dit jaar gaan we…

Dit jaar pakken we het groots aan! We gaan een school bouwen in Malawi (Afrika) in samenwerking met Stichting Cypressa. Naar verwachting zal de bouw van de school in januari plaatsvinden. Het betreft een kleuterschool, een dagopvang en een plek waar nieuwe leraren opgeleid kunnen worden.
Om dit te realiseren is er een bedrag van €56.000 euro nodig. Wij zullen zelf ook onze handen uit de mouwen steken, een aantal medewerkers zullen naar Afrika gaan om mee te helpen aan de bouw van de school.

De school die gebouwd gaat worden in Malawi (Afrika)

Over Stichting Cypressa

Stichting Cypressa zet zich in voor de mensen in ontwikkelingslanden. Zij hebben al meerdere scholen en ziekenhuizen gebouwd in onder andere Afrika, India en Nigeria.
Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een eerlijke en een gelijke kans. Daar hoort goed onderwijs ook bij. Daarom hebben wij gekozen voor Stichting Cypressa.

Hoe kan ik doneren?

In de week van 4 december komt de Egg-spert bij u langs om te collecteren.
Mis uw Egg-spert dus niet! Loopt er geen Egg-spert bij u in de wijk of heeft u uw Egg-spert gemist? Dan kunt u alsnog doneren. Scan hiervoor onderstaande QR-code.

Wij hopen met uw hulp ook dit jaar weer een prachtig bedrag op te kunnen halen!