Wij vertellen je graag meer over

Onze eieren

Kakelvers

Rechtstreeks van de boer, die zelf zijn eieren sorteert en verpakt. Verser dan vers!

Eieren van Tokkwaliteit, dat is waar Egg-sellent voor gaat en voor staat. Eggspliciet houd dit het volgende in voor wat betreft het welzijn van de kippen: meer vierkante meters per scharrelkip dan wettelijk is voorgeschreven, pikstenen en huzernebalen als speelgoed voor de kippen :), een uitgebalanceerd mengvoer voor optimale gezondheid en in het voer geen aanmaakmiddelen en toevoegingen zoals bijvoorbeeld vismeel en antibiotica. Last but not least: geen afgeknipte snavels!

Ook word er gekeken naar en gedacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen: stroom via zonnepanelen, het voer zoveel als mogelijk uit de regio, verantwoorde mestverwerking, gereduceerde fijn/stikstof uitstoot en zo min mogelijk vervuilende transportbewegingen; jawel al deze tokkwaliteit wordt via de emissieloze bolderkar tot aan uw voordeur bezorgd!

De eieren komen bij onze eierboer Gert-Jan vandaan. Hij heeft een prachtig bedrijf genaamd Eitje van de Boer. Bezoek gerust zijn website voor meer informatie: 

Tokkwaliteit

De schaaldikte, dooierkleur en natuurlijk de smaak!
De smakelijke Egg-sellent eieren komen alleen van de beste kippen.

De eieren van Egg-sellent komen rechtstreeks van de boer en zijn al snel één tot twee weken verser dan supermarkteieren. Dat zie je, dat ruik je én dat proef je! Wil je precies weten waar onze eieren vandaan komen kijk dan even op www.eitjevandeboer.nl.

Eggstra's

Verhalen van Egg-sperts en meer

Egg-sellent

Egg-spert ondernemers