Wij vertellen je graag meer over

EGG-Spert WORDEN

Verdien bij als een baas:

Euro per uur

Euro per week

Euro per maand

Euro per jaar

💰🤑

Eigen baas… Dat klinkt leuk toch?
Dat is het ook!

verdien €7,- per uur, of zelfs meer!

Dat is dus €100 per maand en incl. eindejaarsfooi meer dan €1300 per jaar! Dus: spaar er op los, koop die nieuwe sneakers, game, of ga lekker uit eten met je vrienden. Houd er alleen wel rekening mee dat ze niet zoveel verdienen als jij 😂

Bepaal zelf je avond!

Jij bepaalt welke avond je werkt! Tip; werk vervolgens ook echt deze avond, want dan weten je klanten dat je komt en zo verkoop, dus verdien je meer! Veranderd bijv. je rooster? Dan kan je zelf in overleg met je klanten je werk avond wijzigen.

Je bent niet in dienst, maar eigen baas!

Hoe meer eieren je verkoopt, hoe meer je verdiend! Dus zet net dat stapje eggstra door bijvoorbeeld even terug te gaan naar klanten die niet thuis waren, te verkopen aan familie/vrienden, of tijdens een verjaardag, want Egg-sperts die dat doen zijn echte money makers!

Ontwikkel jezelf! Be a boss!

Boost je sociale vaardigheden, leer mensen kennen, stap steeds zelfverzekerder op die deuren af, ontwikkel je discipline/verantwoordelijkheid skills en leer hoe je geld moet verdienen én beheren!

Aantal jongeren dat al bij Egg-sellent gelopen hebben:

Kies jij ook eieren voor je geld?
Meld je hier aan!

Meer weten over wat Egg-spert zijn inhoud?
Check het filmpje!

{

Onze dochter loopt nu een half jaar bij ons ons in de wijk. Super leuk en goed verdienen. 2 tot 3 uur werk waar andere van haar leeftijd een hele zaterdag voor moeten werken . Ook helpt het haar om zich te ontwikkelen in zelfstandigheid en het maken van contact met anderen.

{
Martijn B.
Ouder
{

Onze Rolf verkoopt ook al een tijdje. Hij vind het superleuk! Hij verdient er goed aan! Ouwe scharrelaar is het aan het worden. Steeds weer creatief om meer eitjes te verkopen!

{
Ruud van den A.
Ouder
{

Een bedrijf dat de jonge jeugd een goede kans geeft om zich te ontwikkelen!

{
Esther C.
Ouder
{

Alisa vindt het superleuk, zoveel lieve klanten!  Trots op onze dochter!

{
Jessica van B.
Ouder