Verkooppraatjes

Mijn bijbaan – Jesse

Hallo allemaal

Mijn naam is Jesse en ik ben 13 jaar oud. Ik woon in Dordrecht in een nieuwe wijk.

Na een leuk en leerzaam gesprek met Nina van Egg-sellent werd ik erg enthousiast om ook eieren te gaan verkopen.

Ik ben begin oktober gestart met het opzetten van mijn wijk. Eerst ontving ik flyers met mijn foto en naam erop en deze heb ik bezorgd bij alle huizen. Een week later ging ik samen met de klantenwervers van Egg-sellent langs de huizen en vroegen wij of ze klant wilden worden. Dit ging heel erg goed en de mensen reageerden vriendelijk. Het was heel fijn en gezellig om dit samen te doen. Hierdoor leerde ik hoe de mensen op een nette manier aan te spreken.

Het leukste aan zelf ondernemen is dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Als je hard werkt en je goed inzet, zijn de klanten aardig voor je en krijg je soms zelfs een fooitje.

Ben je ook op zoek naar een leuke bijbaan dan kan ik je zeker aanraden om bij Egg-sellent te gaan werken. Je kan je eigen tijd indelen, hebt leuke contacten met buurtgenoten en verdient ook nog eens beter dan met andere bijbaantjes.

Veel succes!