Collecte actie 2023

Onthulling bedrag collecte actie

Ook het afgelopen jaar hebben wij geld opgehaald voor een goed doel. Wij hebben toen gekozen voor het goede doel Stichting Cypressa (lees hier meer over Stichting Cypressa en over de collecte actie). Samen met de Egg-sperts zijn wij aan de slag gegaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bouw van de school in Malawi (Afrika). In deze korte blog lees je meer over de dag van de onthulling en over het bedrag wat wij samen met de Egg-sperts hebben opgehaald voor Stichting Cypressa.

De dag van de onthulling

Op donderdag 21 december was het dan eindelijk zo ver, de onthulling van het bedrag van de collecte actie! Wij hebben deze onthulling feestelijk gevierd samen met onze medewerkers en de mensen van Stichting Cypressa.

Om 14:00 uur was het dan eindelijk zo ver! Stefan begon met een speech over de verloop van de collecte actie en daarna werd het bedrag bekend gemaakt. ‘Met trots kunnen wij mededelen dat wij maar liefst €50.000 hebben opgehaald!’. De cheque werd overhandigd aan de mensen van Stichting Cypressa en toen was het tijd voor een kort fotomoment. Tot slot hebben wij deze middag feestelijk afgesloten met een heerlijke oliebol!

Wij willen alle Egg-sperts bedanken voor hun inzet en de klanten en sponsors voor het doneren, zonder jullie allemaal was dit nooit gelukt!

In februari zal Stefan afreizen naar Malawi (Afrika) om te helpen met de bouw van de school.

Meer lezen over Stefan zijn ervaringen in Malawi? Hou dan onze blog pagina in de gaten!

Bekijk hier de verklaring van de accountant van het opgehaalde bedrag van de collecte actie.